Montage van dak & wand

Laat uw dak vervangen in Noord-Nederland

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie van uw loods, stal of bedrijfshal, bij Montage Service Friesland BV kunt u terecht voor de montage van dak en wand in Noord-Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in dakbeplating en wandbeplating. Het montagewerk aan dak en wand wordt door ons van A tot Z verzorgd.

Goed geïsoleerde dak- en wandprofielplaten van kwaliteit

Wij leveren en monteren van enkelwandig staal tot geïsoleerde dak- en wandprofielplaten. Het monteren van uw dak en het monteren van uw wand bewerkstelligen we met grote zorg en kwaliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor wandpanelen, isolatieplaten, borstweringspanelen en dakbedekking. Tevens verzorgen we indien gewenst lichtstraten, zetwerk en aluminium goten. We vullen dit volledig naar de wensen van de klant in. Voor het vervangen van daken hebben we verschillende type bedekkingen als sandwichpanelen, ecopanelen en zonnepanelen. Met zonnepanelen maakt u uw dak winstgevend. We maken hierbij gebruik van kwaliteitspanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen om zo’n hoog mogelijk rendement te realiseren. Daarbij regelen we uw subsidieaanvraag. We verzorgen het complete project voor uw montage van dak en wand inclusief tekenwerk en berekeningen.

Asbestsanering: uw dak snel weer asbestvrij

Moet er asbest van uw dak verwijderd worden? Nieuwland Installatie- en Montagetechniek realiseert uw asbestsanering voor een scherp tarief. Met onze asbestinventarisatie bepalen we om welk type asbest het gaat en adviseren we welke beplating of geïsoleerde daken het best passen bij uw stal, bedrijfspand of loods. We vragen vergunningen aan bij de gemeente en zorgen dat het asbest veilig wordt gesaneerd door onze gecertificeerde asbestprofessionals. Na een laatste verplichte keuring beginnen we met het plaatsen van een nieuwe dakbeplating. Onze daken zijn goed geïsoleerd, duurzaam en milieuvriendelijk.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken voor de montage van dak en wand in Noord-Nederland? Neem dan contact op.

Maak afspraak