Nieuwbouw

Loods of stal monteren in Noord-Nederland

Voor nieuwbouw stallen, loodsen bedrijfspanden etc. in Noord-Nederland bent u bij Montage Service Friesland BV aan het juiste adres. Wij leveren en monteren dakbedekking, wanden en bijhorende accessoires voor uw nieuwbouw bedrijfshal. Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden en denken met u mee.

Compleet geraamte voor uw nieuwbouwproject inclusief accessoires

Het plan begint bij de fundering van het nieuwbouwproject. We komen bij u langs en verzorgen het complete tekenwerk inclusief berekeningen. Het proces begint bij de staalconstructie plaatsen. De montage van de staalconstructie doen wij helemaal zelf. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis weten we precies waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens plaatsen we geïsoleerde daken, wandpanelen, dak- en wandprofielplaten en isolatieplaten om het geheel heen. Eventueel kunnen we ook borstweringpanelen en accessoires als loopdeuren en schuifdeuren voor u monteren. Tijdens het montagewerk nieuwbouw verzorgen we werkelijk het complete geraamte. Indien gewenst leveren we bijpassende producten als naadloze aluminium dakgoten en geïsoleerde en eventueel geventileerde lichtstraten.

Doortastend karakter en montage van diverse componenten

Bij Montage Service Friesland profiteert u van ons doortastende karakter. We hebben absoluut geen 9-5 mentaliteit en doen er alles aan om zo snel mogelijk klaar te zijn met uw project. Van te voren maken we altijd een offerte voor u op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken voor het montagewerk nieuwbouw in Noord-Nederland? Neem dan contact op.

Maak afspraak