Renovatie

Renoveren loods of stal Noord-Nederland

Montage Service Friesland BV is uw partner op het gebied van renovatie in Noord-Nederland. We hebben jarenlange ervaring met asbestsanering en dakrenovatie in de agrarische en industriële sector en renoveren met regelmaat stallen, loodsen en bedrijfshallen. Onze specialisten staan voor u klaar met het beste advies voor een duurzame oplossing.

Renoveren van daken inclusief accessoires in stallen en hallen

Renovatie draait meestal om nieuwe daken monteren en geïsoleerde daken plaatsen. Naast dat wij wandpanelen, dakpanelen en isolatieplaten leveren, monteren wij de dak- en wandprofielplaten ook voor u. Uiteraard kunnen wij dit voor u doen inclusief accessoires als loopdeuren, schuifdeuren, goten, dakbedekking en kunststof kozijnen in uw bestaande stal, loods of bedrijfshal. Voordat we aan de slag gaan bespreken we met u alle mogelijkheden en geven we gepast advies. Aansluitend komen we samen tot een oplossing waarin u zich volledig kan vinden. We verzorgen complete projecten inclusief tekenwerk en berekeningen.

Asbest van het dak: het complete verhaal van begin tot eind

Mocht het dak voorzien zijn van asbest dan regelen wij het complete plaatje van A tot Z voor u. We beginnen met een asbestinventarisatierapport, gevolgd door een sloopmelding en gaan daarna aan de slag met het asbest verwijderen. Wanneer het nodig is halen we de bestaande gordingen van het gebouw af om vervolgens geheel nieuwe gordingen te leveren. Als laatst plaatsen we het nieuwe dak. Onze daken zijn goed geïsoleerd, duurzaam en milieuvriendelijk. Na oplevering zorgen we dat alles rondom uw loods of hal weer netjes is. Op www.asbestvanhetdak.com vindt u meer informatie over onze asbestsanering.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken voor het montagewerk renovatie in Noord-Nederland? Neem dan contact op.

Maak afspraak