Montage van staalconstructies

Stalen bouwwerk in Noord-Nederland

Montage Service Friesland BV verzorgt uw montage van staalconstructies in Noord-Nederland voor loodsen, stallen en bedrijfshallen. Onze specialisten kunnen vakkundig uw staalconstructie plaatsen door hun jarenlange ervaring en nodige kennis. Zo weet u precies waar u aan toe bent en profiteert u van een hoogwaardige kwaliteit en het beste resultaat.

Complete project van A tot Z: constructie tekenen en plaatsen

Voordat we een staalconstructie monteren komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Hierbij voorzien we u van het nodige advies en maken we een offerte voor u op maat. Tijdens het plaatsen van een staalconstructie staat veiligheid en vakkundigheid bij Nieuwland installatie- en montagetechniek voorop. We ontwerpen en produceren het complete project inclusief tekeningen en berekeningen. Zo kunnen wij de montage van staalconstructies volledig uit handen nemen. Naast een deskundig montageteam beschikken we over professionele apparatuur als hoogwerkers en mobiele telescoopkranen om de constructie bekwaam voor u te monteren.

Levering en het plaatsen van stalen constructies

We verzorgen ten alle tijden de levering én montage van staalconstructies. Of het nu gaat om bedrijfspanden, schuren, veestallen, opslag of loodsen, wanneer het project uit staal bestaat kunnen wij het voor u monteren. Elke gewenste uitstraling is te realiseren door het toevoegen van dakbeplating, wandpanelen en geïsoleerde dakbedekking die wij desgewenst voor u regelen en plaatsen.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken voor uw staalconstructies in Noord-Nederland? Neem dan contact op.

Maak afspraak